Bel: 085-8885626!
Auto onderhoud
Houd uw voertuig in een optimale staat door deze tijdig te laten onderhouden door specialist Autoservice Lieftink. Wij kunnen ook uw auto repareren.

Autoreparatie en auto-onderhoud

Voor uw autoreparatie of auto-onderhoud in Zwolle bent u aan het juiste adres bij Autoservice Lieftink. In principe kunnen wij werkzaamheden aan elk soort voertuig tot 3.500 kg verrichten: van een personenauto en bedrijfswagen tot aan een camper. Uiteraard zorgen we ervoor dat u spoedig weer op weg bent.

Kleine en grote onderhoudsbeurt

Laat regelmatig uw auto onderhouden om deze in een optimale staat te houden. Hiermee verhoogt u de levensduur van de wagen en loopt u minder kans op problemen. Onze onderhoudsservice bestaat uit zowel een kleine als grote onderhoudsbeurt. Bij allebei de varianten lopen we uw voertuig grondig na op mankementen en vervangen we onderdelen waar nodig. Zodra wij het kenteken weten of de auto hebben gezien, stellen wij een prijs voor het auto-onderhoud op. Lopen we tijdens de controle toch nog ergens tegenaan? Dan nemen we eerst contact met u op om u op de hoogte te brengen van de extra kosten en om uw goedkeuring te vragen. Desgewenst kunt u binnen Zwolle gratis gebruikmaken van onze haal- en brengservice of kunt u een van onze leenauto’s lenen.

Vakkundige reparatie

Krijgt u jammer genoeg toch te maken met een defect? Ook dan staat onze autogarage voor u klaar. Op vakkundige wijze verzorgen wij de autoreparatie. Alle nodige onderdelen hebben wij doorgaans al binnen 10 minuten in huis. In het ergste geval ontvangen wij deze later op de dag, waardoor we nog steeds dezelfde dag uw auto kunnen repareren. Onderdelen zijn overigens eveneens los bij ons te koop. Mocht een reparatie de moeite niet waard zijn, dan laten we u dit meteen weten. Eventueel kunt u het voertuig dan bij ons inruilen voor een leuke occasion.

Maak een afspraak voor de onderhoudsbeurt van uw auto of de reparatie van uw auto door te bellen naar 085-8885626. Meer informatie vraagt u op via het contactformulier. Autoservice Lieftink helpt u spoedig verder.