Bel: 085-8885626!
Bizbook
Lees hier op de pagina diverse beoordelingen en ontdek hoe anderen de diensten van Autoservice Lieftink hebben ervaren. We horen ook heel graag van u!

Klantbeoordelingen

Het BizBook van Autoservice Lieftink laat u toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website. Tevreden over onze service, een leuke anekdote of een hartelijke aanmoediging? We horen het graag!

beoordeling(en)
Anoniem blijven
Evalueren
Autoservice Lieftink
5
14 beoordeling(en)
  • Jeroen Jeroen
    05-11-2018 10:45
    Uitstekende en supersnelle service! Ik had mijn auto APK laten keuren bij een garage en kwam uit op een kostenplaatje van rond de 900 euro, dit zat me niet lekker en ik wou graag een second opinion. Een dag later contact opgenomen met Lieftink en kon dezelfde middag al langs komen voor een keuring, hier netjes en vriendelijk geholpen kon op de keuring wachten en alles werd netjes laten zien en uitgelegd. Uiteindelijk konden zij de mankementen voor minder dan de helft! fixen van wat ik kwijt was bij de andere garage! Ook nog is in dezelfde week en kreeg ook nog eens een leenauto mee. Echt top service! Ik heb in Lieftink mijn nieuwe adresje gevonden voor mijn auto onderhoud.
  • Jeroen Jeroen
    05-11-2018 10:42
    Uitstekende en supersnelle service! Ik had mijn auto APK laten keuren bij een garage en kwam uit op een kostenplaatje van rond de 900 euro, dit zat me niet lekker en ik wou graag een second opinion. Een dag later contact opgenomen met Lieftink en kon dezelfde middag al langs komen voor een keuring, hier netjes en vriendelijk geholpen kon op de keuring wachten en alles werd netjes laten zien en uitgelegd. Uiteindelijk konden zij de mankementen voor minder dan de helft! fixen van wat ik kwijt was bij de andere garage! Ook nog is in dezelfde week en kreeg ook nog eens een leenauto mee. Echt top service! Ik heb in Lieftink mijn nieuwe adresje gevonden voor mijn auto onderhoud. Gr Jeroen
  • Carla K.
    31-05-2018 10:47
    Goede en snelle service.
  • Joey T.
    24-11-2017 17:50
    Top service. Hier hebben ze daadwerkelijk verstand van techniek.
  • Renaldo Vredeveld
    02-09-2017 11:11
    Top service! Super aardige mensen. Koffie drinken terwijl het snel word gemaakt!
  • Steven Steven
    14-08-2017 11:04
    Snelle levering lamp
  • Erica T.
    14-06-2017 13:49
    Prima service goed geholpen
  • Danny D.
    02-06-2017 16:41
    Top service Weer apk goed gekeurd Ook weer voor een beertje heen
  • Jan R.
    15-05-2017 17:32
    Bij de hyundai dealer onze Hyundai Altos laten apk keuren, kostenplaatje 745,00 inclusief apk afmelden. Via via bij Remco gekomen en hem de waslijst laten lezen. HIJ HEEFT ALLES VOOR SLECHTS 325,00 GEMAAKT. Een klein minpuntje de leen auto was er niet dus ik moest 2 dagen op de fiets naar mijn werk, maar wel ruim 400,00 in mijn zak gehouden.
  • M. v.
    15-05-2017 12:27
    Al 5 jaar vaste klant. Ben zeer tevreden over de service en ben erg blij met de openheid in contact; Remco is goed bereikbaar als je hem nodig hebt, prijzen zijn duidelijk en als er een onderdeel vervangen moet worden aan mijn auto dan kan ik het defecte onderdeel met eigen ogen zien. Dit is in het verleden bij andere autogarage's vaak anders geweest. Ga zo door, mijn auto ('s) blijven in jouw handen.
  • Schuurman R.
    12-05-2017 14:49
    Remco Lieflijk bedankt!!!! Wat een service bij dit adres. Wij kwamen stil te staan in het centrum van Zwolle na even zoeken op internet wie ons eventueel kon helpen kwam dit bedrijf direct met een leenauto aanzetten op de plek waar wij stil stonden. Onze auto ging op een aanhangwagen mee. Aan het einde van de dag stond onze eigen auto weer klaar om er mee terug naar huis te gaan.....de rekening viel ons mee, geen kosten voor het ophalen van onze auto en ook nog eens gratis vervangend vervoer. Echt top! Ook al wonen wij niet in Zwolle, maar wij blijven hier absoluut voor onderhoud van onze auto komen. Nogmaals bedankt Rob en Anna.
  • Piet D.
    12-05-2017 09:28
    Heb bij Autoservice Lieflijk mijn Citroën Jumpy van bouwjaar 2009 laten repareren. Die had het probleem met massavliegwiel en ophanging. Dankzij zijn uitstekende expertise en snelle service konden we weer snel aan het werk. Remco vriendelijk bedankt voor de snelle en uitstekende service. En als ik weer eens in de buurt ben kom ik zeker even een bakje koffie halen.
  • Peter V.
    12-05-2017 09:02
    Super bedrijfje doet het goed ende koffie smaakt altijd goed en staat altijd klaar Iedereens altijd welkom Topperr
  • Ramon Z.
    11-05-2017 14:33
    Super geholpen auto hobbelt 2 nieuwe banden gemonteerd onder het genot van een bak koffie